Wij behandelen alle was als zijnde corona, nemen hierbij bescherming in acht.
In de wasmachine gaat het virus weg, geen gevaar voor anderen.
Mochten mensen corona hebben dan kunnen ze via de gemeente een individuele tijdelijke indicatie krijgen om thuis de was te laten verzorgen.

Wij hebben al onze klanten gevraagd om goed met ons samen te werken om aan de maatregelen van het RIVM te voldoen.

De waszakken (met wasmanden) worden op een plek neergezet waarbij contact tussen de chauffeur en klant niet noodzakelijk is, mocht er toch contact noodzakelijk zijn is dit op 1,5 meter afstand. Onze chauffeur heeft desinfectie in de bus en gebruikt dit bij elke in- uitstap. Op het moment dat onze chauffeur verkouden is, en/of andere verschijnselen van het virus heeft zal deze per direct thuis blijven. Dit geldt ook voor al onze collega’s achter de schermen. Wetende dat WaST altijd al goed aan de hygiĆ«ne voorwaardes voldoet, doen wij er een stapje bovenop. Waar het voorheen naar schone was rook ruikt het nu naar desinfectiemiddel, maar wees gerust, de was blijft lekker naar schone was ruiken. Wij letten goed op elkaar, houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en blijven thuis zodra het moet.
Maar het liefste blijven wij met ons allen als ‘Team WaST Haaksbergen’ onze werkzaamheden doen. En tot zover kan dit perfect! Namens ons allemaal dank voor al uw begrip en inachtneming van alle maatregelen.