Onze was wordt altijd keurig verzorgd en op tijd geleverd. Wij zijn erg tevreden!

Wassen, drogen en strijken

Frisgewassen weer in de kast

Lukt het wassen niet meer zelf, of hebt u er geen tijd voor? Dan neemt WaST graag uw was- en strijkgoed van u over.  We halen het op, wassen, drogen, vouwen, strijken en verstellen wat u wilt. We brengen het frisgewassen en keurig gevouwen binnen enkele dagen weer bij u terug. U hoeft het alleen nog maar in de kast te leggen. Brengt u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

In drie werkdagen klaar

We kunnen uw wasgoed bij u thuis ophalen en terugbrengen, maar u mag het ook naar een inzamelpunt of onze wasserij brengen. In de regel hebt u uw wasgoed binnen drie werkdagen weer schoon in huis.

Drogen

Wij sorteren wasgoed natuurlijk goed voordat het gedroogd wordt. Gedeeltelijk gaat het in een droogtrommel maar ook hangen wij hier veel op zodat het natuurlijk gedroogd wordt.

Zorgvuldig met de hand en/of strak met de mangel

We strijken al uw wasgoed net als thuis, gewoon ouderwets op de plank met de strijkbout. Handdoeken vouwen we, maar uw  theedoeken en uw beddengoed wordt zorgvuldig door de mangel gehaald. We vergeten ook de boorden en de zomen niet. Alles komt keurig gestreken en op stapeltjes gevouwen weer bij u terug.

Alleen strijken kan ook

Veel van onze klanten kiezen voor de combinatie wassen, drogen, vouwen en/of strijken, maar dat hoeft niet. We hebben ook klanten die zelf wassen, maar wel het strijkgoed door ons laten verzorgen. Klanten met weinig vrije tijd die elke dag overhemden dragen bijvoorbeeld. Hoe fijn is het dan dat wij om de paar werkdagen weer die strak gestreken stapel overhemden brengen.